torstai 10. heinäkuuta 2014

MÖKKIBATTLE - Pöllis

Pölliksen uusin räpellys. Se on kuin tervainen koppakuoriainen tai dramaattinen banaani, mutta meille niin rakas.


5 kommenttia:

  1. Tulen vihdoin julistamaan ääneen, kuinka ihailen sua kateuden ääriviivoille asti. Vaikutat todella älykkäältä (okei tämän sanominen juuri kyseisen postauksen alle voisi vaikuttaa hattuilulta, ellen vakuuttaisi todella ajattelevani niin!) ja suuresti persoonalliselta nuorelta lupaukselta. Postauksiasi lukiessa niskakarvoja alkaa aina nyppiä pieni alemmuuskompleksi, mistä lienee toki osittain itseänikin syyttäminen (kuinka ironista). Olen saman ikäinen kuin sinä, ja silti vakuutun joka kerta siitä, että luen blogissasi yliopistosta vapautuvan ajatustieteilijän pähkäilyjä - suvussani on dementiaa.

    Ehkä olet jossain määrin sydämeltäsi samanlainen kiihkeä ylisuorittaja kuin minäkin, samastun ainakin moniulotteiseen intressirepertuaariisi (joskus vain sivistyssanat ilmaisevat asian oikein!). Et ainakaan nykyään uhu paljoa anoreksiastasi, itsekin välttelen vähän omien fiilisteni jakelua, joten ymmärrän, mutta haluan myös mainita, että uskon tietäväni sunkin elämässäsi olevan tänäkin päivänä aika paljon kinkkisiä hetkiä ja muistonvälähdyksiä, jotka laittavat tarkastelemaan omia kokemuksiasi enemmän kuin mitä ulkopuolisen silmään saattaa osua.

    Tässä kommentissa ei ole päätä eikä häntää, mutta silti sekin loppuu joskus. Haluan sanoa vielä, että olet muuten tosi kauniskin! Tsemppiä kaiken suhteen. Olet oikeasti sellainen tyyppi, jolla uskon olevan kehittävä vaikutus keneen hyvänsä, joka sinun puoleesi löytää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja muuten: Team Pöllis sai tämän kitkerankatkeran yrmykissan hihittämään jälleen kerran. Pöyhkeyden nimissä laitan kaiken vuorokaudenajan piikkiin, vaikka oikeasti videonne oli hupaisa ihan rehellisesti :D Onnittelut, mä kun en naura koskaan, paitsi itselleni.

      Poista
    2. Kiitos ihanasta kommentistasi! Mä ihan häkellyin, eli en osaa sanoa mitään järkevää, muuta kuin että ihan mahtavaa, kun kommentoit ja olet tuota mieltä! Piristit päivääni suuresti - olen nimittäin kuumeessa, teljettynä sisätiloihin.

      Poista