perjantai 23. elokuuta 2013

Koulukaaos

Moi.

Mulla on ihan järjetön stressi koulusta. Se kumisee korvissa ja hankaa kainaloissa ja saa sykkeen kiipeämään kaulaa pitkin ohimoihin. Mun pitäisi lukea kirja ja toinenkin, laatia esitelmiä ja pohdiskelevia esseitä. Mun pitäis lukea verbejä ja sanoja ja rakenteita, perehtyä avioliittolakiin ja laskea prosenttimääriä. Mun pitää sisäistää ominaislämpökapasiteetti ja kristinuskon eettiset tarkoitusperät. Mun pää räjähtää ja nenä vuotaa. S-O-S.



5 kommenttia:

  1. Sulla on tosi upea blogi ja oon ilonen, että oon löytänyt sen! En tiiä muistatko mua koulusta, mut kerran kehuin sun vaatteita viime vuonna, enkä sen jälkeen uskaltanu tulla puhumaan!:-) sulla on ihana tyyli ja oot niin omaperänen, ja rohkee!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kyllä mä tietysti muistan sut! :D Sullakin on hieno tyyli, todella. Tuu juttelee koulussa, tekisit mut tosi iloseks! :)

      Poista
  2. Hehei, sainpa nyt taas viimei aikaseks kommentoida, ootkos ylpee? ;)
    Eipä mitää stressiä, ensinnä se sun esitelmä alko hyvin, mitä mä nyt sitä vähän katoin :) toisekseen, sä nyt oot tommone persoonallisuus. Elä anna tällasen painaa sua alas, kyllä mustakin tuntuu että opettajat haluu kiduttaa meitä entistä enemmän tänä vuonna, kun sitte ne pääsee meistä eroon mutta joo :) ohi se menee, soittele muute toki joku päivä, nii jupaillaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ylpee, hienosti kommentoitu!

      Ja joo, opettajat osaa hiillostaa, mutta keskitytään elämään hetkessä.

      Poista
  3. Teoriatiedon omaksumisen lisäksi koulun on tarkoitus valmistaa elämään. Kaikessa ei kuulukaan olla "täydellinen" vaan täytyy oppia sietämään sitä, että tehtäviä asioita tulee olemaan niin paljon, että on pakko priorisoida:).

    VastaaPoista