torstai 13. kesäkuuta 2013

Haaste

Okei... :)                   



Ohjeet: Tämän pienen palkinnon on tarkoitus löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

11 asiaa MINUSTA:

1.  Olen toivoton pohdiskelija. En oikein osaa ottaa asioita yksinkertaisesti, vaan mieleni lähtee yleensä aina heittämään kuperkeikkaa ja punomaan köynnöksiä yltympäriinsä. Kaiken voi nähdä niin monella tavalla. Mustan ja valkoisen väliin mahtuvat kaikki sateenkaaren värit ja niiden kaikki sävyt. Huono tai ainakin hieman hankala puoli tässä on se, että sitä helposti putoaa omiin ajatuksiinsa, hukkaa punaisen langan, eikä heti löydäkään takaisin pintaan. Joskus olisi parempi nähdä peruna vain perunana, eikä yksilön ja yhteiskunnan välisen suhteen vertauskuvana. Kyllä minä hetkittäin osaankin. Elää jalat maassa. Harjoittelen sitä.


2. INHOAN kahvia. Sen kaikissa muodoissa. Juon mustaa teetä, kun tarvitsen kofeiinia. Kahvi on kuvottavaa, puistattavaa. Hyh. En pidä edes sen tuoksusta.




3. Olen tuoksuihminen. Elän nenälläni. Kaikista aisteistani hajuaisti on  kanavani mielikuvitukseen. Tuoksut tuovat mieleen muistoja ja vievät mukanaan erilaisiin tunnelmiin. Tuoksuja on kylmiä ja lämpimiä, turvallisia ja jännittäviä, tylsiä ja mielenkiintoisia. Jokaisella ihmisellä on ominaistuoksunsa, jonka erottaa parhaiten hiuksista.


4.  Olen surkea kaikissa pallopeleissä. Oli maila minkä muotoinen hyvänsä, niin minä en osu palloon. Myös ne pallot, joiden hutkimiseen ei käytetä mailaa, ovat pois pelistä.
Silti, kumma kyllä, minä rakastan erilaisia pallopelejä. Minusta ne ovat hauskoja. Pidän muistakin asioista, joissa olen suorastaan surkuteltavan säälittävä kuten suunnistamisesta ja Mölkystä, shakista ja sanapeleistä.



5.  Olen luontoihminen, varsinainen töyhtöhyyppä. Rakastan luontoa ja sen ihmeellisyyksiä; vuoria ja jokia ja kaikkialla kuhisevaa elämää. Tuulta hiuksissa ja hiekkaa kengissä ja eläimiä, ihania, tuhisevia ja pöriseviä maailmankansalaisia. Eläimet pitävät yleensä myös minusta. Lehmät ja lampaat tapaavat nuolla korviani kun kohtaamme. Yksi yritti myös syödä piponi. Minä tulen toimeen eläinten kanssa paremmin kuin ihmisten kanssa; ne ymmärtävät minua ja minä niitä. Niiden kanssa on helppo käydä keskusteluja elämänfilosofiasta, ne osaavat kiteyttää niin hyvin. Viherpeukaloni on kuitenkin keskellä kämmentä. En vain saa kasveja kasvamaan, ja jos saankin, niin tapan ne heti.


6. Osaan seistä päälläni, tehdä spagaatin molemmin päin ja laittaa jalat niskan taakse. En osaa heittää kärrynpyörää.

7.  Olin viimeksi oksennustaudissa 5-vuotiaana, heti vesirokon perään.


8.  En ole koskaan matkustanut Euroopan ulkopuolelle, edes maantieteellisesti. Haluaisin kyllä. Aasia ja Afrikka ja Etelä-Amerikka, sekä Australia ja Uusi-Seelanti kiinnostavat. Olen mielettömän innostunut vieraista kulttuureista ja eksoottisista elämyksistä. Kumpa vain joku keksisi ekologisemman vaihtoehdon lentämiselle.


9. Minulla on ollut korvareiät kaksi kertaa. Molemmat menivät umpeen heti, kun lakkasin käyttämästä harjoituskorviksia. Ja käytin niitä ihan niin pitkään kuin kuuluikin. Kolmatta kertaa en ole jaksanut enää yrittää. Käytän nipsutinkorvakoruja.


10. Kuuntelen ulkomaankielisiä radiokanavia ulkoiluttaessani koiraani. Kuvittelen sivistäväni itseäni ja oppivani kieltä. Tykkään myös juontajien äänistä.


11. En saa kieltä rullalle, enkä vinoon, enkä nenään. En myöskään punastu helposti ja itkeminenkin onnistuu vain oikein ahdistuneena tai vihaisena (Toisin sanoen vollotan melkein koko ajan. Aina kun en naura tai hymyile tai pohdi jotakin).



JA
   KYSYMYKSIIN...



 

1. Perinteinen autiosaarikysymys: Jos sun pitäs lähtee autiosaarelle, mitkä kolme asiaa ottasit mukaan?
-Hmm. Mitä tähän saa vastata? Jos on kyse konkreettisesta pikku saaresta keskellä valtamerta, niin ottaisin tietysti puhdasta juomavettä, työkalupakin ja ensiapupakkauksen. Se ei vain ole kovin omaperäistä. Mistä kolmesta asiasta en vain voisi luopua? Okei... Ottaisin kännykän, kirjoituskirjani ja penaalini. Minulla on iso marimekon penaali, joka on vähän niin kuin ensiapupakkaus; sieltä löytyy neulaa, helmiä, saksia, laastareita, kyniä, kumeja, nappeja, langanpätkiä... Minun penaalini on pelastukseni.




2. Entäs jos saisit kolme toivetta, mitä toivoisit (ihan mitä vaan)?
- Tällaiset on LIIAN vaikeita! Toivoisin, että ihmiset lopettaisivat roskaamisen. Sitten toivoisin, että vuodenajat olisivat sääolosuhteiltaan juuri sellaisia kuin niiden kuuluukin olla. Ja sitten toivoisin, ehkä kaikkein kiivaimmin, että isäni pääsisi ylitse menneisyydestään ja antaisi itselleen luvan olla onnellinen. (Ja muille myös.) 



3. Kuinka vanhaksi uskot eläväsi? Tarpeeksi vanhaksi kuollakseni onnellisena.



4. Sano kaksi hyvää asiaa inhokkivuodenajastasi.
 Syksyisin ilmassa on ihastuttava tuoksu ja luonto on väriloistossaan henkeäsalpaavan kaunis.

5. Jos olisit eläin, mikä olisit ja miksi?
 Tietenkin minä HALUAISIN olla pöllö. Tai sitten minä tahtoisin nähdä itseni delfiininä, koska ne ovat älykkäitä, viisaita, auttavaisia ja leikkisiä. Ehkä lähimpänä totuutta on kuitenkin koira. Viisautta ja hölmöyttä sopivassa suhteessa.


6. Kolme asiaa, joista pidät itsessäsi (ulkonäöllistä tai sisäistä)?
Pidän silmistäni, empatiakyvystäni ja mielikuvituksestani.

7. Lempitavarasi (yksi)?  Siniset puolihaaremihousuni, jotka ovat ikivanhat ja aika reikäiset, mutta ehdottomasti luottovaatteeni. Kai vaate on tavara?

8. Uskotko ikuiseen rakkauteen? Tottahan toki!

9. Oletko pessimisti, optimisti, idealisti vai realisti? Optimistinen idealisti, henkeen ja vereen, hattuun ja huiviin, paitaan ja peppuun. (Inhoan muuten sanaa peppu. Se on jotenkin imelä.)


10. Kerro unelmien poika-/tyttöystävästäsi (luonne ja ulkonäkö).
Hänen ulkonäöllään ei niinkään ole väliä. Kunhan hän pitää itsestään huolta ja kantaa itsensä. Hiustenväriä tai ruumiinrakennetta en nyt ala määritellä, kunhan sydän on puhdasta kultaa. Olisi mukavaa, jos hän olisi huomaavainen ja kohtelias, mutta ei lipevä. Reipas, reilu, rehellinen ja romanttinen boheemi röllipoika olisi kyllä aika ihana...<3
 
11. Kolme lempinimeä!
Pönti, Maisu ja Maijukkainen.


11 kysymystä seuraaville haastettaville:


1. Lempituoksusi?
2. Oudoin tapasi?
3. Jotakin, mitä isäsi/veljesi/isoisäsi on sinulle opettanut?
4. Oletko joskus murtanut jonkin luusi ja missä tilanteessa?
5. Ketä ihailet?
6. Mistä haaveilit 5-vuotiaana?
7. Kammoatko jotakin? Jos, niin mitä?
8. Milloin itkit viimeksi?
9. Edward Cullen ilmestyy ovellesi ja pyytää sinua ulos, miten reagoit?
10. Praha, Pariisi, Berliini, Rooma vai Alpit?
11. Jos saisit muuttaa yhden asian tässä maailmassa, minkä muuttaisit?


 
 
 
Ja haaste lennähtää seuraaville:

The best little girl in the world
little girl terrified
Silta yli synkän virran
Pienin askelin elämään
never give up!
Höyhenkeijukainen 
Höyhenen kevyt
Hideaway
Mielikuvitusystäviä 
 jennisfitlife


Yhdettätoista en vain löytänyt, vaikka etsin kuinka. Kaikilla ehdokkailla oli joko liikaa lukijoita tai he olivat jo tehneet tämän haasteen tai sitten päivittäneet viimeksi lokakuussa 2009. Joten näillä mennään; olen surkea luuseri. :D

 

1 kommentti:

  1. Hei, vihdoin tein tän haasteen, kiitos siitä ja kommentistasi xx

    VastaaPoista