maanantai 13. toukokuuta 2013

Olipa kerran lastenklinikalla....

JEP...

Eli käsitöiden esittelyä. Ajattelin esitellä ne käsityöt, jotka toteutin Lastenklinikalla, kun vietin sydänmonitorissa kolme viikkoa, yhdessä samassa pirun huoneessa. Onneksi siellä oli ihana askarteluohjaajaihminen, joka selkä vääränä roudasi mulle kaikenlaista pientä. Se innostui, kun kerroin olevani roskis; mulle sai tuoda kaikkea, mitä muut potilaat eivät kelpuuttaneet.

(Siis vieläkään en tajua, miksi muille ei kelvannut esimerkiksi upeat violetin ja pronssinkirjavat helmet... hulluutta.)

Ja voi perse. Nyt sitten huomaan, että tietokoneeltamme on hävinnyt melkein kaikki järkkärillä otetut kuvat. Kaikki ne käsityökuvat. Ja mä tein yli kakskytviis ainutlaatuista joulukorttia - kuvat niistäkin on nyt hävinneet. Voi perseen perse.



 Tein esimerkiksi kaksi mukia. Koristelin siis. Tässä toinen.



 Sitten tein paljon koruja. Korviksia, kaulanauhoja, rannekoruja... Ja erilaisia helmimaskotteja. Ainakin neljä enkeliä ja viisi sudenkorentoa. Perhosen ja tähden. Pullean hylkeen. Kaksi vaikeaa lintua. Sitten tein valokuvakehyksiä ja huovasta ja massapalloista viisi tonttua. Voihan perse. No elämä on. Ainakin tuotokseni ovat nyt ihmisten käytössä. Voisinkohan kulkea kameran kanssa kaikkien lahjomieni luona ja pyytää saada kuvata työni blogiin?

Kortistelin myös kukkaruukun. Ja tein ikkunavärityön Mariasta ja Jeesuksesta.

Siskolle tein paksusta huovasta patakintaan. 



 

  Tämä ei jää tähän. Mähän metsästän ne kuvat. Ei ne oo voinu kaikki deletoitua... Tai sitten mä kuvaan uudestaan. RADAMSA!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti